DDM ARCHITECTUUR levert gepersonaliseerde ontwerp- en coördinatiediensten op het gebied van architectuur, interieur en stedenbouw voor de meest veeleisende particuliere, publieke en zakelijke klanten.

De kracht van de studio ligt in het vermogen om het volledige proces van de eerste schets tot het laatste detail te beheersen.Deze aanpak garandeert de hoogste kwaliteit in ontwerp en bouwcoördinatie. Dit wordt bereikt door een nauwgezette technische detaillering in combinatie met een niet aflatende inspanning voor kwantiteits- en kwaliteitscontrole gedurende het hele proces.

De studio wordt geleid door Dirk De Meyer die in 1993 een Master in Architectuur behaalde aan de KU Leuven - Faculteit Architectuur Campus Sint-Lucas Gent (B) en in 1992 en 1994 studeerde aan de Koninklijke Deense Academie in Kopenhagen (DK).

Hij deed zijn eerste ervaring op in het atelier van Achiel Hutsebaut en startte in 1995 zijn eigen praktijk 'DDM.architectuur' in België, in 2003 gevolgd door een vestiging in Shanghai die in 2012 naar Chongqing verhuisde.

In 2006 richtte hij 'BATarchitectuur' op, een multidisciplinair ontwerpteam dat werkt aan projecten in Azië.

Sinds 2014 is Dirk De Meyer gastprofessor aan de architectuurfaculteit van de Zhengzhou University. Daarnaast heeft hij lezingen gegeven en was hij gastrecensent voor wedstrijden en studio's aan verschillende universiteiten en steden in China en België.

Projecten van het team hebben nationale en internationale onderscheidingen ontvangen en zijn opgenomen in verschillende boeken en tijdschriften en worden regelmatig online gepubliceerd.